Örebro Syrianska vägrar att vika ned sig i toppstriden och 6-0 mot Sköllersta visar att man ska vara med och avancera sig, då man dominerade i stort sett hela matchen.

Sköllersta inledde piggt med att skapa några halva chanser, men det hindrade inte Örebro Syrianska som spelade piggt med ett bra passningsspel och Mubarak Nyende fick i den 25:e minuten en fin långboll och kunde enkelt lyfta den över målvakten och göra sitt tionde mål försäsongen. Örebro Syrianska skapade en hel del mot slutet av halvleken och kunde även göra 2-0 genom Gabriel Somi som kanske gjorde ett av årets snyggaste mål och man avslutade första halvlek med att gå ut med 3-0 ledning genom George Ekeh

I andra halvlek fortsatte Örebro Syrianska att kontrollera matchen och skapade även där en del chanser, dock med något bättre bolltempo. Igor Coric ökade på målskyttet innan Mubarak Nyende fick göra sitt andra mål och Örebro Syrianska ville inte nöja sig Gabriel Somi svara också med att göra sitt andra mål då han enkelt och smidigt kommer förbi Sköllersta försvaret och sätter ditt slut resultatet 6-0.