Två bomber här har ni Örebro Syrianskas segervapen mot IFK Sunne. En från Kevin Larsson och en från Igor Coric. Örebro Syrianska hänger på i toppen av division tre efter segern mot IFK Sunne.

Matchklockan hann knappt ticka 10 minut då slog Kevin Larsson till från hela 30 meter med en projektil som letade sig upp rätt i Sunneburens vänstra kryss. Men Claus Pedersen stod för en viktig frilägesräddning strax efter det att Örebro Syrianska tagit ledningen med 0–1. Det var egentligen enda chansen de hade. Örebro Syrianska kontrollerade därefter hela halvleken och skapade ett par lägen för att utöka ledningen. Men det blev inte fler mål i första halvlek.

I den andra halvleken försökte Sunne rycka upp sig för att göra en kvittering men de skapade aldrig något farligt. Innan Igor Coric drömmål så kunde det bli ett ännu ett drömmål av Basel Gorgis som fick till en riktigt snygg bissa som målvakten räddar. Men Igor Coric vill inte vara sämre än Kevin Larsson då han slog till från 40 meter och bollen tryckte in sig i en båge under sunnemålvaktens ribba. Mubarak Nyende hade chansen att göra 0-3 i slutet men målvakten gör absolut ännu en kanon räddning på hans nick. IFK Sunne hade aldrig chansen att komma ifatt och trepoängaren var ohotad i Kolsvik.