Örebro Syrianska gjorde en bra halvlek och en dålig i mötet med Kungsör BK som slutade med vinst, 3-1.

Syrianskas första halvlek var riktigt bra med ett snabbt och precist passningsspel med fina kombinationer. Tre mål senare så blåsta domaren av den första halvleken som förmodligen var den bästa hittills rent spelmässigt för de rödgula. Kevin Larsson stod för ett av målen och David Zeito för två. Kungsör hade dessutom hunnit med att få en spelare utvisad efter två gula kort och en brysk tackling.

Om den första halvleken var bra så var den andra halvleken raka motsatsen trots att man då var en man mer. Tempot sjönk och Syrianska såg allt mer ut att spela av matchen. Då fick Kungsör ny energi och hotade i djupled. Det skulle också visa sig resultera i en reducering, 3-1. Syrianska såg allt mer viljelösa ut ju längre halvleken led men kunde trots  detta ta en betryggande 3-1-seger på Örnsro IP.

Syrianska har ni fyra vinster på sex försök och seglade i och med vinsten upp på en andraplats i tabellen, strax bakom IFK Ölme som är i ledning. Nordvämland FF har då en match mindre spelad.