Årets näst sista försäsongsmatchande mot Latorps IF slutade med en klar vinst.

Första halvlek gick Örebro Syrianska ut starkt med att vinna dagens match och revansch från cup förlusten. Man började matchen på ett strålande sätt då man kunde ta ledningen efter 25 minuters spel genom Zana Cans nick efter ett kanon inlägg från Elias Kastuma. Trots dominans kunde Latorp kvittera till 1-1 innan halvtid.

I andra halvlek så såg Örebro Syrianska aningen starkare och aggressivare ut än i tidigare 20 minuterna. Örebro Syrianska som hade de vassaste målchanserna kunde i den 55:e matchminuten trycka in 2-1 ledning då Zana Can enkelt kunde dribbla bort Latorps målvakt. Örebro Syrianska såg enkelt ut att ta hem dagens match där man förde matchen och bollinnehavet denna kvällsmatch var klar fördel till Örebro Syrianska som kunde rulla runt mellan lagdelarna. I slut minuterna kunde Zana Can trycka ditt sitt tredje mål för kvällen då han efter retur från Rabi Mourads långskott trycka ditt 3-1. Spelet & tempot för dagen var inte det bästa, men vi släpper inte heller till några farliga målchanser bakåt samtidigt som vi för spelet i 90minuter.

Nästa vecka väntar kval till svenska cupen den 27e Mars på Behrn Arena mot BK Forward.