Örebro Syrianska förlorade division 2 premiären mot Vänersborg med 3-0 efter att tre mål kom i den andra halvleken.

Syrianska inledde matchen på ett bra sätt där Martin Alp hade ett bra läge att ge dem till resta syrianskapubliken möjlighet till att få jubla men hamnade istället i stolpen .

Efter en mållös första halvlek spräckte hemmalaget nollan tidigt i andra halvlek. Örebro Syrianska flyttade upp spelet för en kvittering och fick till en anstormning. Men det slutade i stället med att Vänersborg satte ytterligare två bollar i nät under sista tio minuterna fram till slutresultatet 3–0.

Örebro Syrianska spelar borta även nästa helg. Då mot Kortedala som även de förlorade med 3–0 i sin premiär mot Skoftebyn.