Sturehov bjöd på motstånd, men Syrianska vann till slut kontrollerat, med 2-5 (1-2). Bäst på plan var George Gino Anim som visade att han kan visa något med sina tre mål
– Precis den matchbild man väntat sig mot ett division 5 lag, även om jag måste säga att de inte alls var dåliga.

Matchen inleddes annars ganska bra för båda lagen. Syrianska började bäst med massa lägen från anfallarna Gino och Ala där dem hade några bra skott på mål. Men i den 20 match minuten tar Sturehov ledningen efter att dem lobbat över målvakten 1-0. Men det vassaste spelaren på plan George Gino Anim kunde vissa att han kan göra mål i Syrianska tröjan efter ett fint spel av mittfältet som George Gino Anim lätt kan sätt bakom Sturehov målvakten. Efter att George Gino Anim gjort 1-1 målet så bara rann målen in bakom Sturehov Alaa Mohammed kunde göra 1-2 sedan efter det så kunde George Gino Anim göra 1-3 och så kom också 1-4 genom Gejeri Mohammad hans första mål i Syrianska tröjan.

I andra halvlek börjar inte Syrianska bra redan i den 15 match minuten kan Sturehov göra 2-4. Sturehov pressade på att reducera men kom inte fram till att göra det istället kunde George Gino Anim göra sitt tredje mål för idag 2-5. – det märktes att Syrianska spelar i en högre division säger Sturehov tränaren bäst i Syrianska var George Gino Anim. Syrianska kommer att möte Rynninge i semifinalen om nu så att Syrianska vinner mot Rynninge spelar man i svenska cupen nästa år.