Trots ett oavgjort resultat  för Syrianska så var det långt ifrån en underhållande match. Ett Syrianska fick känna på ett för dagen piggt och kämpande IK Sturehov. Bägge lagen hade många målchanser och Adad Hanna kunde få dem sista orden, då han kunde avgöra matchen, men så blev det inte ett 2-2 resultat blev det.

Bägge lagen startade med ett aggressivt och bra tempo. Sturehov pressade högt upp och vågade möte Syrianska med ett högt tempo. Men syrianska stod emot och kunde rättvist skapa farliga chanser men ingen av dem lede till något mål. Men Syrianskas unge spelare Johannes Kaya kunde göra så att Syrianska lede med 0-2 efter 15 minuter spel. Innan halvtids vilan kunde Jackob Cicek göra 0-2 efter ett fint skott från hans vänstra kant som satte högt upp i nättaket.

När lagen kom ut till andra halvleken så var det lika jämnt som första halvlek men det dröjde inte länge tills Sturehove kunde reducera till 1-2. Efter 1-2 målet försökte Syrianska höja sig ett snäpp och efter ett flertal chanser som fyra stolpar och samt flera chanser åt Sturehovs sida som Nicola Pervic räddar flera gånger. Men slut minuterna blev inte som man hade tänkt sig efter femte frisparken så blir det straff för sturehov trots räddning av super Nicola så kunde han inte ta returen efter åt, ett rättvist reslutat 2-2.