Under Fredagseftermiddagen ställdes Arnes Syrianska mot Karslund B-lag. Syrianska som dock spelade utan Josef, Ali och Kaplan på grund utav sjukdom kunde ändå underhålla den klena publiken. Det var ca 7 minus grader och Syrianska går ut på planen och dominerar direkt. I de första 20 minuterna fick Karlslunds backlinje ett mycket svårt anfall mot sig. Redan efter 14 minuter fick Syrianska sin första hörna genom att Ala lyckas dribbla sig genom Karlslunds försvar och dra på ett skott som sedan nuddar en KIF försvarare.

I den 22:a minuten lyckas Ala dribbla sig genom försvaret igen och dra på ett skott som går i ribban, returen kom och Eric var på plats 1-0 till Syrianska. Syrianska som spelade ett mycket bra spel med både rörelse och passningsspel kunde lätt spela ut Karlslund.

Under första halvlek är bollen för det mesta i motsatta planhalva. Syrianska och Karlslund lyckas lätt under första halvlek att underhålla publiken, båda lagen spelar ett mycket fint spel.

Fortsatt bra spel av båda lagen

I den andra halvleken öppnar Syrianska mycket fint och redan efter 7 minuter kom det första skottet genom en fin spelningsrotation av Alexis till Magnus, otur nog så räddar Karlslunds målvakt. Redan efter 10 minuter kan Syrianska utöka sin ledning till 2-0 genom Ala. Adad Hanna som gör sin debut i Syrianska slår en lång boll mot Johan Kesenci. Johan som snart nog kommer runt Karlslunds vänsterback kan lätt spela bakåt och 2-0 till Syrianska.

Efter 25 minuter av andra halvlek väljer Arne och Erkan att byta in fräscha spelare, Ala går ut och Hannibal går in. Hannibal som kommer in visar direkt vad han går för och lyckas få in ett skott på mål där en retur kommer genom att bollen går i stolpen. Karlslund som hade mycket fina inlägg från både väster och höger kanten.

Efter drygt en halvtimmes spel spelas ett fint inlägg av Gabriel Demir till Martin Johansson men Fredrik plockar lätt ner bollen. Sent in i matchen lyckas Karlsund reducera till 2-1 genom en fin framspelning av Martin Johansson.