En kall underhållning gav en bra träningsmatch och den stora publiken på drygt 60 personer bjöds på den kalla söndagskvällen. Matchen spelades mot Ösk Söder där Syiranska dominerade i den första halvleken och bjöd på ett bra passningsspel som gav en bra match. Efter dryga 12 min så får Ösk söder ett mycket farligt läge där dom kan ta ledningen men Syrianskas försvar hinner och rensar. I den 15 min så får Syrianska ett mycket bra läge där Ibrahim Ibrahim passar en mycket fin pass till Ala Mohammed som springer i djupled och skjuter mot mål som målvakten räddar. Ala som är tillbaka i Syrianska får en pass av Jonny och han är helt fri mot målvakten och han lobbar men den vill bara inte in och istället nuddar bollen stolpen och går tillbaka ut, där kunde syrianska ta ledningen. I den 36:e matchminuten så tilldelas den första varningen där Ala gör en tackling på en spelare. Syrianska får ett mycket farligt läge där dom kan ta ledningen, igen Ala passar Nuri och som han skjuter men målvakten vägrar släppa bollen och han reflexräddar och på returen kommer Magnus och skjuter som även den målvakten räddar.

Syrianska pressar på

Syrianska börjar andra halvleken finfint och börjar med ett fint passningspel. I den sjätte minuten i andra halvleken så hade Ösk Söder chansen att ta ledningen då Syrianskas försvar gör bort sig och en Ösl söder spelar utnyttjar detta och kommer fri mot målet och skjuter men som åker strax utanför. Men idag så ville det helt enkelt inte bli en vinst för Syrianska som har i hembagaget vinst mot Karslund IF. 15 min in i den andra halvleken så tar Ösk söder ledningen med 1-0 genom ett kontringsmål. Nu gör syrianska ett par byten och in kommer Mike istället för Ala och Hanibal istället för Erik. Mike börjar matchen mycket fint, han får bollen, dribblar bort Ösk söder spelarna och skjuter men nuddar endast stolpen. Idag så ville inte bollen gå in i mål helt enkelt och resultat blir 1 – 0 till Ösk Söder.