Syrianska tog en komfortabel seger mot Vretstorp på Fredriksberg Syrianska tog över andra halvlek efter ett underläge med 1-0 i första halvlek, till slut blev det hela 1-7 och tremålsskytt blev Ala Mohammed.
Effektivitet var ordet på Fredriksberg.

Det brukar ju inte bli utdelning när Syrianska trycker på, nu fick man in bollarna också. Efter dryga kvarten så kom kvitteringen, detta genom en välplacerad slagen frisprak av Nuri Aykal.
Därefter tar syrianska ledningen på straff av Ala Mohammed.

Syrianska drygar på
Tjugo minuter in i andra halvlek kunde Ala Mohammed göra sitt tredje mål för kvällen sedan han tagit tillvara på Sebastian Refais tillbaka spel som han lätt rullat in i mål. Men det skulle komma mermatchen slutade 1-7 en mycket bra andra halvlek med bra spel och med ett mycket stabil backlinje. – Hela laget fungerar bra idag, vi satte våra chanser och tillät inte dem skapa så mycket, summerade Erkan de basso.

Matchfakta Mål Vretstorp – Örebro Syrianska (1-0) 1-7 Ala Mohammed 3, Nuri Aykal1, Magnus Ekman 1, George Touma 1, Sebastian Refai 1