Nu börjar allvaret igen, en hård julimånad är över och Örebro Syrianska kommer mer förberett till hösten än någonsin. Träningen började även en vecka tidigare än ifjol.

Det har varit riktigt segt på sina håll efter tre hårda träningsveckor och två träningsmatcher inom loppet där man har spelat mot Adolfsberg där man gjorde 2-2 och i den andra matchen vann man mot serieledarna Laxå med 0-2.
Det är många heta spelare i Örebro Syrianska just nu, träningarna fullständigt kryllar av tuffhet. Samtliga i truppen är friska och är med och fajtas om en plats i startelvan. Konkurrensen är med andra ord stenhård, som den ska vara i ett lag som vill uppåt.

Inför Glanshammar
Syrianska gjorde en bra match när man möte Glanshammar i våras där man vann med hela 4-0. Nu går man in i höst säsongen och vi hoppas att dom ska gör en lyckad match på tisdag (imorgon), precis som i våras. Däremot har Syrianska två viktiga spelare, Basel och Ala, borta i denna match på grund av avstängningar.

Syrianska gör klart med ny spelare

Däremot har Syrianska gjort klart med en ny spelare, Johan Jonsson som kommer från Hovsta IF som spelade för ett årsen i Karlslunds IF. Han är stabil i mittfältet och har en bra blick för spelet. Vi välkomnar Johan och hoppas han trivs i Syrianska.

Fakta om nyförvärvet

Namn: Johan Jonsson
Ålder: 26
Position: Mittfältare
Klubbar: Karlslunds IF, Hovsta IF

augusti 8, 2005

46 comments on “Inför Glanshammar

  1. Hello. Cool post. There is a problem with your site in chrome, and you may want to check this… The browser is the marketplace chief and a big element of folks will miss your wonderful writing because of this problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *