Syrianska är återigen på rätt väg efter sin vinst mot ÖSK söder med 2-0. Ett mål inom loppet av 25 minuter i början av första banade väg för segern. Syrianska lyckade sätta en boll till genom Alaa Mohammed och matchen slutade 2 – 0 till Syrianskas favör.

1-0 satte Andreas Kurt i 25: e minuten efter en hörna, bollen studsade till honom och mycket påpassligt satte han returen. Syrianska förde spelet och dominerade matchen totalt men det ville säg inte riktigt framför mål trots chanser. Precis som många gånger förr slarvade Syrianska i avslutsningsfasen och chanserna ledde inte till några fler mål i första halvlek. ÖSK hade en del ströchanser och till slut fick gästerna ett ypperligt läge att kvittera bara minuterna efter målet men avslutade svagt.

Punkterat
I andra halvlek fortsatte Syrianskas dominans och ÖSK Söder försök till en kvittering kom av sig trots många offensiva räder. Man kom helt enkelt inte till några heta avslut inom boxen, syrianska jobbade på bra och hade ett stabilt försvarsspel. Däremot hade Syrianska desto farligare attacker som i några fall borde ha resulterat i mål, men publiken fick nöja sig med ett mål till. Det målet kom inte helt oväntat genom Alaa Mohammed och det var definitivt spiken i kistan. I och med det målet gjorde han sitt 20: e mål för i år. Trots att Syrianska saknade Nuri Aykal (avstängd) och Johan Jonsson (Avstängd) fick man ändå en skön tre poängare och nu krigar man återigen om en division tre plats..