Jag har aldrig sett ett så ruttet, ineffektivt, bollkärt, anfallsspel som Syrianska bjöd på idag. Eller när jag tänker efter så har detta skett minst 15 ggr tidigare i år, och då är det ett stort MINST framför detta!!! Jag fattar inte varför varenda spelare i laget ska behöva dribbla bort minst tre spelare när man har åtminstone ett passningsalternativt?

I andra halvlek så fortsätter vi med våra patenterade målchans missar, men en liten tröst i det hela är att vi var långt ifrån lika många missade chanser som mot Stene. (Som ÖSK säkerligen har krossat idag, vi har ej fått reda på matchresultatet) Spelarna sprang som vanligt runt i första halvlek och underskattade motståndet som alla vet är sämre än syrianska, detta verkar tyvärr spelarna också vara medvetna om. För annars har jag inga fler förklaringar till varför vi inte bokstavligen kan krossa ett skit lag som Sköllersta vars anfallsspel består utav att lägga bollen på ytan bakom motståndarlagets backar, tyvärr verkade våra spelare också vara inne på den linjen i första halvlek. Bollen spelades ut på en av våra mittbackar som allt för ofta spelade ut bollen till en av dagens sämsta spelare, nämligen Alexis som ungefär hittade rätt med var femtonde passning. Ni ska inte missförstå mig, det var inte bara Alexis fel att vi förlorade matchen, hela laget var rent ut sagt dåligt. Alla kan spela mycket bättre det gäller bara att plocka fram det även om man möter korv gänget från Lithells, för dem är ta mig fan alltid
100 % laddade och genomför en bra kämparinsats varenda gång de ska möta Syrianska.

Om vi ska våga oss på en liten matchanalys också, första halvleken bjöd på en tempofattig match där Sköllersta förde matchen. (Ja ni läste rätt SKÖLLERSTA FÖRDE MATCHEN!) Syrianska skapade knappt någon halvchans medan Sköllersta hade flera möjligheter att kunna göra mål. Deras 0 – 1 mål kommer till efter en tilltrasslad situation där otroligt nog en av våra backar själv avslutar mot eget mål, “Corre” gör en bra räddning men efter ännu en räddning får han kapitulera och det står 0 -1 till Sköllersta.
 Andra halvlek börjar på ett bra sätt ur Syriansk synvinkel. Man skapar återigen chanser och får sin efterlängtade kvittering tack vare vår nya publikfavorit Gino, han fixar en straff som Ala Mohammed sätter ganska säkert. Sedan följer en kavalkad av missar och som vanligt gör bortalaget mål på sina chanser och matchen blir helt plötsligt 1 – 2 och 1 – 3. Matchen slutade till sist 2-3 och skyttekungen kunde göra sitt andra mål för dagen.