Syrianska avslutade höstsäsongen med tre raka vinster och 60 – 33 i målskillnad. Syrianska spelade dock respektlöst och spelet stämde mycket bättre i jämförelse med de senaste matcherna. Men då kom det som inte skulle hända IFK Örebro gick om oss på målskillnad och tog kvalplatsen som Syrianska hade strävat efter.

Sebastian slår till
Redan efter 6 minuter tar Syrianska välförtjänt ledningen. Den snabbe yttermittfältaren Sebastian Refai springer säg lätt genom AIK Försvaret och rullar in 0-1.
Syrianska för spelet medan hemmalaget koncentrerar sig på kontringar, vilket som inte är helt ofarligt.
Dock imponerar backarna Basel Gorgis och Nur Aykal i det Syrianska-försvaret. Deras resoluta brytningar lyckas hindra flertalet avslut från AIK.
I den25:e matchminuten så kan Aik kvittera till 1-1 genom ett slarv pass från ala som bäddar för friläge och resultatet är 1-1.

AIK kan ta ledningen
I den 19:e matchminuten in i andra halvlek tilldelas hemmalaget en straffspark. Simon Tekins vårdslösa spel innanför straffområdet ger AIK en mycket bra chans att ta ledningen i matchen, men George Bar Basso räddar straffen. Nuri Aykal kunde istället avgöra genom efter ett snyggt solonummer. Nuri Aykal och Basel Gorgis är värd att nämna efter dagens match, dom gör nästintill en perfekt match.

Adolfsberg–Örebro Syrianska 1–2 (1–1)