Ett stundtals riktigt lysande spel förvånade och roade besökarna på Odensebackens grus under fredagskväll. Dock spelade man ofta sin kreativitet till trots utan att riktigt komma till avslut. Matchen slutade ändå 4-2 till sköllersta.

Matchen inleddes i lågt tempo och lagen kände lite på varandra, men Syrianska tog mycket snabbt kommandot och lyckades ofta och länge hålla bollen på sköllerstas planhalva. Dock utan att skapa några farligare chanser. I Syrianskas mittfälte var det däremot mycket liv och rörelse. Man lyckades ofta bryta sköllerstas uppspel. Backlinjen med bröderna Cicek i mitten agerade mycket säkert och stabilt under hela matchen. Ändå var det sköllersta som tog ledningen. Efter ledningen målet kunde sköllersta öka till 2-0 efter ett fint spel av sköllersta spelarna. I slutet av första halvleken kunde David Durmaz reducera till 2-1 genom ett skott från halva plan som gick in bakom sköllersta målvakten.

I början av andra halvlek kom sköllersta att göra sitt tredje mål för kvällen Ett utmärkt förarbete sköllersta. Efter kvitteringsmålet bjöds Syrianska in i spelet mer än de gjort under hela matchen och kunde reducera till 3-2 genom Adad Hanna som gör sin riktiga match efter sju månaders för att han är inne i lumpen. I matchens slutskede började återigen Syrianska tappa tempot rejält och slutet av matchen fastställdes resultatet 4-2 till sköllersta.