Äntligen, en vinst efter två raka förluster! Borta laget Ösk Söder räckte inte till när Syrianska ångade på. Syrianska visade att man är ett lag att räkna med, när man gjorde 0-3 innan halvtid.

Ett taggat Syrianska bäddade direkt redan efter 10 minuter. För målet stod skyttekungen Ala Mohammed. Hemmalaget gav dock inte upp så lätt utan tryckte på bra matchen igenom. Efter målet ryckte dock Syrianska upp sig och bättrade spelet något. Ett härligt lir från försvaret där bollen hamnar hos Adad Hanna som går genom Söders försvarar och kan lägga in den på ett tillslag bakom målvakten. Strax innan halvtidsvilan så kan Syrianska öka på med 0-3 genom två målskytten Ala Mohammed.

I andra halvlek tog Ösk Söder över helt och hållet. Man spelade mycket offensivt nu och pressade rejält vilket ledde till en hel del irritation hos Syrianska. Irritationen hos Syrianska och Söders offensiva spel gav resultat, i form av ett hörn retur 1-3. Efter att Söder reducerar så kan dem göra ett till mål 2-3. Men Syrianska kunde avgöra matchen där Adad Hanna nickade in 2-4. Syrianska slarvade i försvaret och Söder kunde göra 3-4. Onödigt slarv, men för stunden känns det mindre viktigt nu när vi äntligen har en vinst!