I gråtrist vårväder hemmabesegrade Sköllersta ett viljelöst Syrianska med 1-2 inför glest befolkade läktare. Trots att syrianska hade 1-0 ledning innan halvtid vände sköllersta till 1-2 i mitten på andra halvlek.

Endast 50 personer lockades till Behrn Arena för att se matchen, som hemmalaget inledde piggast. Redan efter femton minuter spel så blir Ala Mohammed fälld av målvakten och Adad han tar straffen och sätter den säkert. Några minuter senare var Mike Bachir farligt framme efter ett bra pass från Daniel Kaya. Mike Bachir når inte fram till bollen, som når rätt i händerna på Sköllersta målvakten. Syrianska går ut till halvtids villan med 1-0.

I inledningen av andra halvlek började Syrianska bra, men sköllersta gör mål på ett fint inlägg som sköllersta spelaren nickar in bakom Johan Ivhall 1-1. knappt tio minuter in i halvleken gjorde sköllersta mål igen på fasta sittvastioner, den gången på hörna 1-2. Med en kvart kvar genomförde syrianska taktiskt bytte och körde 3-4-4 men det taktiska bytet lede inte till något resultat och syrianska kunde ta sin tredje förlust för i år. Till nästa match måste viljan att vinna förbättras avsevärt om laget ska kunna slåss om de två översta platserna. Örebro Syrianska – Sköllersta 1-0 (1-2)