Viktiga matchen på Heden började inte som många hade tänkt sig. Gästande Tånged leder med 2-0 efter mindre än kvarten spelad och ett spel som inte alls fungerade för Syrianskas del. Efter halvtid ryckte dock spelarna upp sig och kunde reducera genom Mike Bachir och kvittera strax innan slutet genom ett fint nyck mål. 2-2 kom genom ett mycket fint anfallsspel mellan Mike och Ala som kan göra sitt sjunde mål för i år.
– Utan att överdriva hade vi sex till tio målchanser bara i andra halvlek, en i stolpen och två straffsituationer men vi får bara oavgjort, säger han och hyllar sitt lag för den starka vändningen.

I första halvlek hände egentligen ingenting förutom Tånged två mål. Det första målet kom via Barosm Cicek som styrde bollen i eget mål. – Vi hade chanser i första halvlek också men fick inte dit bollen. Sedan gjorde vi ett par byten i halvtid och det gav resultat, säger Melke Alan. Andra målet kom genom ett kontring spel som Tånged lätt rullar in bakom Johan Ivhall.

Andra halvlek började bättre än första, för sämre än i första halvlek kan spelet knappast bli. Mike Bachir byttes in i stället för Ibbe Ibrahim, Mike får ett bra inlägg av Sebastian som han lätt trycker in bakom Tånged målvakten. Efter reduceringsmålet flyttar Syrianska upp allt mer och mer i offensiven, samtidigt som Tånged nu verkar försöka bevaka sin ledning. Men den stora pressen Syrianska har leder till slut fram till målchanser. 2-2 kom när det var tjugo minuter kvar när Ala och Mike har ett mycket bra anfallsspel där Ala trycker in 2-2 målet. Syrianska var efter 2-2 målet nära att ta ledningen när Johan Jonsson blir frispelad men skjuter rakt på.