Formstarka Syrianska vände och vann mot ett bra Frövi. 1-0 i halvtid kunde i 83 minuten bli 1-2. – Jag tycker att vi vann rättvist. Vi hade det mesta av spelet även om Frövi var vassa när de väl kom till anfall, säger Syrianskas tränare Melke Alan.

Ett tidigt mål av Andreas Nydén gav Frövi ledningen i den 5:e matchminuten. Frövi stod dock emot första halvleken där syrianska hade klart mest bollinnehav vilket ställde Frövis backlinje på hårda prov – gång efter annan. Med smånätt, tekniskt spel gjorde Syrianska att det oftast var Frövi som fick jaga boll. 1-0 resultat stods sig till halvtid jag tycker syrianska inte var sig lycka som förra matchen där man hade mycket chanser på mål och hade ett mycket finare spel.

I andra halvlek fick dock Melke Alan ta ett rejält snack med sina spelare och det gav resultat så som Frövi gjorde ett tidigt mål!! gjorde Syrianska sitt första i den 80:e match minuten,  Adad Hanna kommer runt på högerkanten och slår in ett riktigt bra inlägg där en Frövi spelare skänner sig så pass pressad att han blir tvungen att slå in det i eget mål. Alan förfogar över ett riktigt giftigt anfallspar i George Anim och Ala Mohammed, i går fungerade de dock inte riktigt bra tillsammans. Men i den 83:e match minuten kom det förlösande målet av Alaa Mohammed, där han får trycka ditt 1-2 som också blir slut resultatet.

Alan var riktigt nöjd med sitt lag som kunde vända och vinna, “detta visar vilken lagmoral vi har för tillfället”, säger Alan. Alan vill även tacka (SYRIANSKAS 12 MAN!!) supporter skaran som var där och stötta laget.

Mål, Frövi: Andreas Nydén.
Örebro Syrianska: Självmål, Ala Mohammed.