Syrianska tog en mycket rättvis seger mot bottenlaget Glanshammar på Lördagen. Segersiffrorna skrevs till 1-3 efter att det blivit spännande med 1-0 i halvtid.

Syrianska började bra inledningsvis med ett bra tempo i passningsspelet. David Gulec och Gejeri Mohammad kom runt bra på sina kanter, men inspelen mot anfallarna blev tyvärr inte bra. Första målet gjordes i redan i den 10:e match minuten för Glanshammar då Nuri Aykal passar El-moubi Mohammad, men bollen rullar under Mohammeds fot och 1-0 till Glanshammar, kalldusch. Detta var dock inte rättvist, efter att Syrianska startade starkt i inledningen där man hade flera chanser att ta ledningen och kvittera innan halvtid. I stället kunde hemmalaget gå till halvtids vilan med 1-0.

I andra halvlek fortsätter Syrianska att skapa ett tryck mot Glanshammars mål, där framför allt George Anim och Alaa står för de farliga chanserna. I den 50 match minuten kom den suveräna kvittering där David Gulec kan nicka in bollen efter ett fint inlägg av Gejeri Mohammad. Gejeri gör strax där efter 1-2 efter ett fint förarbete av just David Gulec. Efter ledningsmålet ökar Syrianska på takten och skapar flera chanser. I den 70 match minuterna kan Johan Jonsson göra sitt första mål i den Syrianska tröjan, även där så står David Gulec för ett fint förarbete. 1-3 och Johan faställer resultat och segern kändes rättvis. Kan tillägga att Glanshammar inte hade ett skott på mål i hela 90 minuter.

Glanshammar – Örebro Syrianska 1-3 (1-0)
Örebro Syrianska: David Gulec, Gejeri Mohammad, Johan Jonsson