Trots vinst med 3-2 för Syrianska så var det långt ifrån en underhållande match. Ett Syrianska fick känna på ett för dagen piggt och kämpande Eker IF Örebro. Bägge lagen hade många målchanser och David Gulec fick sista ordet, då han kom att avgöra matchen med sitt mål i slutet.

Precis som i förra matchen så startade bägge lagen med ett aggressivt och bra tempo. Eker IF Örebro pressade högt upp och vågade möta Syrianska med ett högt tempo. Men syrianska stod emot och kunde rättvist kontra och skapa farliga chanser men inget av dem lede till något mål i början. Det stod även jämnt i frisparkar och så kom första målet precis innan halvtidsvilan det var Zaid Yasin som mycket vackert kunde placera in 1-0 bakom Ekers målvakt.

När lagen kom ut till andra halvleken så var det lika jämnt som första halvlek men det dröjde inte länge tills Eker kunde kvittera till 1-1. Efter 1-1 målet höjde Syrianska sig ett snäpp och efter ett flertal chanser kom ledningsmålet då Daniel kaya petar in den, efter att Eker försvarare dräller med bollen nära sin egen målvakt, 2-1. Men Eker skulle koma tillbaka efter sex frisparkar, då det leder till att de får straff och Eker sätter den säkert, 2-2, bakom den storspelande målvakten Hamodi. I slutminuterna kom den ständigt farliga David Gulec och satte det avgörande målet 3-2, efter att bollen först hamna hos Kaya som skjuter och bollen hamnar till slut hos David Gulec som bara hade att sätta dit bolen i mål.

Örebro Syrianska IF – Eker IF Örebro 3-2 (1-0)