På söndag är det ännu en gång dags för Syrianska träda den kalla konstgräs mattan på Behrn Arena. Den senaste som skulle spelas förra söndagen mot FC Syrianska Linköping blev inställd pågrund av snö oväder, så vi ser verkligen fram emot att bevilja fighten på planen denna gång.

Syrianskas motståndare för denna gång är serie konkurrenten IFK Ölme. Ölme som spelade i division 2 förra säsongen åkte ner till trean, men genom åren har man varit oerhört nära avancemang till högre divisioner. Matchen på söndag spelas på Behrn Arena klockan 14:00 och det många kanske ser fram emot är väl att se firma Melke,Dedde och Kring vid sidan av planen för första gången tillsammans. Men först och främst hur Syrianska klarar sig mot ett så pass bra motstånd. Detta är ett fint tillfälle för Syrianska att verkligen visa hur bra de är för tillfället, en perfekt värdemätare rättare sagt.

mars 2, 2007

3 comments on “Inför IFK Ölme

  1. Very good an rather informative publish. I’ll appear back to your weblog regullary. One issue: I don’t exactly know what do you mean inside the second paragraph. Could you please exmplain your opinion?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *