Örebro Syrianska spelar sin tredje träningsmatch på lördag på försäsongen. IFK Kumla står för motståndet på Behrn Arena.

Örebro Syrianska
Örebro Syrianska gjorde klart med ny assisterande tränare förra veckan Dedde Redzic. Föra matchen gjorde inte syrianska någon av sina bättre första halvlekar. David Gulec gjorde mål på straff efter ca 70 minuters spel. Men roligare en så kom man inte, även om man hade fler mål chanser en IFK Ölme. Matchen slutade 1-1.

IFK Kumla
IFK Kumla spelade sin andra träningsmatch för säsongen och förlorade med 1-2 på bortaplan mot Mjölby AI. Kumla höll en enmålsledning tills det var 10 minuter kvar av matchen, men sedan kom Mjölby både ikapp och förbi. Målskytt för Kumla var nyförvärvet från Örebro Syrianska Alaa Mohammed. I matchen deltog inte Robin Rosén, Razak Ouro Nimini och Petter Lantz, enligt uppgift på lagets hemsida.