Första mötet med ett superetta lag slutade med en rätt stor förlust för Örebro Syrianska med hela 7-0 efter 3-0 i halvtid.

Degerfors startade matchen i ett högt tempo, där inte våra spelare hängde med alls i tempot redan efter 4 minuters spel tar degerfors ledningen med 0-1 genom ett långt skott. 0-2 kom efter redan 6 minuters spel. Syrianska skapade inget alls men hade ett par lägen men Degerfors försvar tog allt. Degerfors kunde gå ut i halvtid med 0-3 efter straffmål.

I den andra halvleken påbörjade degerfors att ösa in mål Dejan Doslic gjorde Hattrick sedan han gjorde 0-6 och 0-7 i slutet av matchen. Men i slutet hade Syrianska läge att göra ett mål för kvällen efter att Antonio Louise Emilia kom förbi målvakten men skottet hamnar på stolpen. Men annars spelade syrianska ett mycket fysiskt men orkade inte med helt enkelt superetta lagets höga tempo.

Örebro Syrianska – Degerfors IF 0-7 (0-3)