I årets femte träningsmatch stod förre detta seriekollegan Ösk Söder för motståndet. Efter en usel första kom målen i andra. 2-1 blev det efter mål av Nihat Muhammad, efter ett besviket första halvlek.

Syrianska inledde matchen på samma sätt som senast där försvaret var uselt. Ösk Söder hade mycket boll och skapade massa lägen samt dominerade matchen som kunde ge till svar. Ösk söder tog välförsänt ledningen med 0-1 efter ett fint spel av Ösk Söder där han gick genom försvaret. Första halvleken var klart fördel för Ösk Söder.

I andra halvlek gjorde Syrianska ett par byten där David Gulec, Nihat Mohammad och Sammy Bugday kom in. Spelet blev bättre efter lite förändringar . Knappt 15 minuter in i halvleken kom den välförtjänta målet för Syrianska, det kom efter en fin lobb av den nya provtränade killen A1-1. Men Syrianska svarade snabbt efter 1-1 målet och kunde göra 2-1 efter ett snyggt skott genom Nihat Mohammad. Men Syrianska måste fortfarande jobba med spelet som inte alls funkar.

Örebro Syrianska – Ösk Söder 2-1 (01-)