Årets första tävlingsmatch startades med vinst i Folksam-cup med 6-4, men det var inget skön spel som vi bjöd på. Lindesberg FK som stod för motstånden för dagen inledde matchen med tre styckna bonus straffar, där dom missade två och satte en.

Efter en rätt så bra start på matchen tog det 25 min in i första halvlek när första målet kom genom  Daniel Kaya. Resten av halvleken var vi inte intresserade av fotboll där tänkarna var på annat.

I den 55 min fick vi en straff som George Anim kunde slå in, där efter tyckdes det som vi redan hade vunnit matchen men bollen är rund. Efter slarv i försvaret kunde Lindesberg kvittera till 2-2.

Resten av matchen böljade fram och tillbaka när slutsingnalen kom skulle det avgöras på straffar. Det blev vinst till Syrianska efter att att Jonas räddade sista straffen.

Lindesberg FK – Örebro Syrianska 4-6