Syrianska spelade idag sin första bortamatch i div.3 mot Köping FF, men det slutade inte som man tänkt sig.

När spelarna värmde upp såg det redan då ut som att matchen var avgjord, jo de gick ut och bara ställde ut skorna och trodde att det skulle gå vägen och som det straffade sig. Köping var taggade och satte press på Syrianska direkt vid avspark. Köping skapade snabbt målchanser och hade två frilägen innan halvlekens slut. Syrianska kom till avslut men oftast antingen långt utifrån eller så gjorde Köpings målvakt kanonräddingar ett ex. är när nye brassen Marcos Vargas kom till avslut med sin känsliga vänsterfot och satte Köpings målvakt på prov.

Många är kanske inte vana att se Syrianska spela så här men alla lag har dåliga dagar ibland och vi hoppas att detta endast var ett undantag. Idag kan man inte se mycket som var positivt förutom starten på andra halvlek då åtminstone halva laget försökte göra något gott och så de avslut Syrianska fick på mål. Innan dess hade Köping i första halvlek tagit ledningen med 1-0 på straff och som visade sig vara enda målet för dagen. Hade Köping tagit vara på sina chanser och bara varit lite kyligare vid avsluten hade de gått ut till pausvilan med 5-0. Värt att påpeka är skadorna som kanske var orsakerna till det dåliga spelet. I slutet av första halvlek blev David Gulec rejält stämplad på vänster armen och blev tvungen att utgå. I samma halvlek tvingades väldige Barsom Cicek också att utgå då denne varit seg hela första halvlek och tog slut ork mässigt. Jakob Cicek ersatte brodern Barsom Cicek och Adad Hanna ersatte David Gulec och just Adad Hanna blev också utbytt i andra halvlek och ersatte gjorde Johny Petterson och innan matchen blåstes igång, redan på uppvärmningen lämnade Samuel Bugday återbud denne haft ont i foten.

Trotts dagens spel och resultat hoppas att truppen tar nya tag och nästa motgång blir ingen motgång utan som en röd matta man bara kliver över den med tunga steg.

Köping FF – Örebro Syrianska 1-0 (1-0)