Idag 19:00 spelade Syrianska 1/8-dels final i Folksam Cup mot Karslund och det började bra.Syrianska satte hög press redan från början och efter 7 minuters spel kom också ledningsmålet välförtjänt, genom nummer 17 nyförvärvet från Brasilien, Diego Pereira Valviesse. Karlund kämpade sig in i matchen och började så småningom skapa massvis med målchanser och 10 minuter efter lednings målet kom också kvitteringen. Resultatet stod sig också halvleken ut.

I andra halvleks 10:e minut tog Karlslund ledningen efter ett mycket vackert anfall. Men Syrianska vek sig minsann inte utan fortsatte att kämpa och komma till målchanser och i slutet hade Jakob Cicek en farlig nick i stolpen och den samme fick senare också rött kort efter två gula.

Örebro Syrianska – Karlslund IF HFK 1-2 (1-1)