Det blev en härlig seger mot Strömtorps IK på bortaplan. 1-2 visade resultattavlan när domaren blåst av för fulltid. Succé brasseduon, Marcus Brandao de vargas och Diego Pereira Valviesse gjorde varsitt mål i början av matchen.

Syrianska tog tidigt kommandot i matchen och inledde med ett trycka in ett vackert mål i den 11:e matchminuten av Marcus Brandao de Vargas som får en fin pass av kollegan Diego Pereira Valviesse. Strömtorps IK hade inte en enda målchans på hela första halvlek vad jag minns samt körde dem bara lång bollar på sina stora anfallare som inte alls gjorde någon nytta. I den 20:e matchminuten svarade Adad Hanna med en mycket vacker frispark som Diego Pereira Valviesse nickade in bakom strömtorps målvakt. Resultaten stod sig kvar till halvtid.

I andra halvlek började Strömtorps aggressivt och Daniel de Melo Pires fick göra en jätteräddningar. Efter ett antal farliga läggen fick Strömtorps IK sin efter längtande reducering på en mycket hårslagen frispark som satte i nättaket. Efter det handlade det mesta återigen om Syrianska och missade chanser. På grund av skador så saknades Antonio Louise Emilia i försvaret men brassen Rodrigo Germano da Silva Ramos gjorde bra ifrån sig med sin kollege Elias Chabe. Men i slutet var Strömtorps nära att kvittera mot slutet av matchen, men återigen räddade Daniel De Melos Pires Syrianska och man kunde behålla sina sköna tre poäng.

Strömtorps IK  – Örebro Syrianska IF 1-2 (0-2)
Marcus Brandao De Vargas 0-1 11
Diego Pereira Valviesse  0-2 20
Henrik Andersen 1-2 60