Örebro Syrianskas Marcos de Vargas och Diego Pereira har hittat målet på allvar.
När Syrianska krossade IK Franke med 6–0 på bortaplan stod brasseduon för fem av målen.

– Vi körde musten ur Franke, säger tränaren Melke Alan.
Örebro Syrianska är på väg uppåt i division 3. Två raka bortasegrar innebär att Melke Alans manskap står på säker mark i tabellen.
– Vi har lyft moralen i laget och vi hoppas kunna snegla uppåt i tabellen, konstaterar Alan.
Gårdagens vinst mot Franke var av det imponerande slaget. Efter ledning med 1–0 i paus kom urladdningen strax efter pausvilan.
Mellan matchminut 48 och 54 gjorde Syrianska fyra snabba mål och punkterade förstås tillställningen på Råbys konstgräs.
– Ett riktigt fyrverkeri, säger Alan som var nöjd med vad hans spelare presterade i Västerås.
– Vi spelade mycket på ett tillslag och rullade boll riktigt bra.
Det enda som oroar Syrianskas tränare inför fortsättningen av serien är att truppen är förhållandevis tunn.
– I slutet av matchen fick jag slänga in målvakten Nicola Perovic på topp, säger Melke Alan.
Syrianskas sjätte mål gjordes av George Anim.