Matchen spelades en riktig varm och hettig lördag, men det stoppade inte Örebro Syrianska från att dominera i stort sett hela matchen.
– Vi körde musten ur Franke, säger tränaren Melke Alan.

Syrianska inledde piggt med ett bra passningsspel och Diego Pereira Valviesse fick i den 24:e minuten en fin långboll av Elias Chabe som Diego Pereira Valviesse reserverar till Marcus Brandao de vargas som skjuter som träffar stolpen men hamnar till retur där Diego Pereira Valviesse gör 0-1. Syrianska skapade en hel del mot slutet av halvleken men fick nöja sig med 0-1 till halvtidspaus.

I andra halvlek fortsatte Syrianska att kontrollera matchen och skapade även där en del chanser, dock med något bättre bolltempo. Diego Pereira Valviesse ökade på målskyttet innan George Anim fick göra sitt första mål för i år och Syrianska ville inte nöja sig Marcus Brandao de vargas svara med tre snabba mål efter att George Anim gjort sitt. I slutet av matchen fick Melke slänga in målvakten Nicola Perovic på anfallet som hade ett läge att göra mål.

IK Franke – Örebro Syrianska IF 0-6 (0-1)

24 Diego Pereira Valviesse 0-1
48 Diego Pereira Valviesse 0-2
50 George Anim 0-3
52 Marcus Brandao De Vargas 0-4
54 Marcus Brandao De Vargas 0-5
83 Marcus Brandao De Vargas 0-6