Örebro Syrianska ville ha revansch mot IFK Ölme från vår mötet på Trängens IP.
På söndagen tog man den.
Örebro Syrianska samlade ihop sig på allvar och tog en skön seger mot serie fyran Ölme.

Botten mot toppen fungerade som en perfekt tändvätska för Örebro Syrianska. Både IFK Ölme och Örebro Syrianska började spelet bra och det var ganska jämna. Men många målchanser hade båda lagen. Men i slutet av första halvlek hade den farligaste  mål chansen Saed Rashid ett friläge som Daniel de Melo Pires räddar. Örebro syrianskas backlinje funkade inte alls. Ett rättvist resultat i första halvlek.

I andra halvleken kunde försvaret piggna till och kom in i matchen mer, där dem inte släppte förbi Ölme alls. Örebro syrianskas mittfältet imponerade vann allt som kunde gå. Jean Hugues Blondé gjorde en mycket bra insats på mittfältet, samt att det var trevligt att se grabbarna taggade. I den 73:e minuten sköt Marcus Brandáo de Vargas ett hårt skott som målvakten tappar ut till en placerad Diego Pereira Valviesse som säkert tryckte in 1-0. Dryga femminuter efter målet blir Diego Pereira Valviesse utvisad efter sitt andra gula kort inom filmning. Nyförvärvet  Alejandro Caligiuri oroade inte ständigt på sin kant och skötte det utmärkt. Med tilläggs minuter på tolv minuter tryckte Ölme för att göra en kvittering men lyckades tyvärr inte.

IFK Ölme – Örebro Syrianska IF (0-0)0-1