Det blev ännu en förlust för Örebro Syrianska på Trängens IP mot Strömtorps IK. Matchens enda mål kom i första halvlek genom en placera straff efter 32 minuters spel.

Det var Syrianska som inledde matchen bäst med kraftig regn i första halvlek. Första kvarten fick Strömtorp knappt känna på bollen, men trots det stora bollinnehavet skapade Syrianska inga större farligheter. Det var svårspelat i matchen med ett underlag som inte bäddade för något skönspel och ett kraftigt regn väder. Efter dryga halvtimmen föll gästernas Henrik Andersén i en duell med Syrianska försvararen Antonio Louise Emilia. Domaren valde att blåsa straff 0-1.

I andra halvlek kom Syrianska in med en tuffare inställning, men i ett kraftigt regn var det nu svårare att hålla spelet uppe och Strömtorp lyckades jämna ut bollinnehavet något. Men ju mer andra halvlek gick så kröp sig Strömtorp tillbaka och spelade på resultatet. Men i slut minuterna försökte Syrianska att göra en kvittering men Johan Martini var säker i Strömtorp målet.

Örebro Syrianska IF – Strömtorps IK (0-1)0-1