Efter förlusten mot Strömtorp i förra omgången är det nu upplagt för ytterligare en mycket besvärlig match för Örebro Syrianska, när FBK Karlstad står för motståndet på Örsholmen.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska säsongsupptakt har väl varit så där. Efter två raka vinster kom förlusten man inte väntat på mot Strömtorps IK. Örebro Syrianska har å andra sidan haft ett rätt besvärlig situation, man har bara tagit en vinst på hemma plan i år, men det känns som man har tjugotvå borta matcher i år. Det var Syrianska som inledde matchen bäst mot Strömtorps IK. Efter dryga halvtimmen föll gästernas Henrik Andersén i en duell med Syrianska försvararen Antonio Louise Emilia. Domaren valde att blåsa straff 0-1. Men ju mer andra halvlek gick så kröp sig Strömtorp tillbaka och spelade på resultatet.

FBK Karlstad
FBK Karlstad är det av årets nyuppflyttade lag som hittills lyckats bäst, men i höst säsongen har det gått sämre. Innan höst säsongen började låg laget på en femte plats. Senaste omgången blev det ett oavgjort resultat mot IK Franke efter att man vänt 2-1 under läge till 2-3 så vart det ett kryss resultat i den 77 minuten.