Örebro Syrianska spelade ut och tog viktiga poäng och ett steg närmare ett nytt kontrakt genom att besegra FBK Karlstad med 0-3 på bortaplan.

Örebro Syrianska spelade ett mycket fint spel och hade ett mycket fint passning spel som glänste med Två-tre tillslag och snabba anfall. Karlstad fick aldrig komma in med kroppen. Matchen stod och vägde mellan lagen men i den 28 minuten kom Antonio Louise Emilia lite tursamt gav Örebro Syrianska ledningen som målvakten fumlade in.

I andra avgjorde Syrianskas nya skyttekung Diego Pereira Valviesse han  fintade bort en back och prickade in tvåan efter mönsteranfall i den 47 minuten. Karlstads försvar hade en jobbig dag och målvakten i Karlstad hade en otacksam uppgift. I den 77 matchminuten avgjorde Diego Pereira Valviesse matchen efter att han bröt sig fram mellan backarna och sköt efter ett fint anfall.

FBK KarlstadÖrebro Syrianska IF (0-1) 0-3