Bottenlaget Kungsör bjöd Örebro Syrianska på en hård match i division 3. Publiken fick se totalt nio mål i en match där båda lagen hade svårt att hålla tätt bakåt. Matchen slutade till slut 5–4 (3–2)

Matchen började i ett högt tempo och det tog inte lång tid innan det stod 0-1 på resultat tavlan , till allas förvåning. Syrianska lyckades snabbt komma tillbaka och mittbacks jätten Rodrigo Germano Da Silva Ramos stänkte in kvitteringen med en hård nick på en hörna slagen av Nuri Aykal. Syrianska fortsatte att skapa massvis med målchanser och Marcus Brandáo de Vargas kunde efter en magnifikt slagen pass från Jean Hugues Blondé runda målvakten och retfullt enkelt peta in 2-1. Kungsör kvitterade sedan på en försvarsmiss och 2-2 stod sig ända fram till slutet av halvleken då Diego Pereira Valviesse stötte in 3-2 efter ett inspel från vänster kanten.

I andra halvlekens första kvart tog Syrianska över helt och som många trodde att matchen varvpunkterad med Diego Pereira Valviesse andra mål som lede till 4-2. 5-2 földjes efter åt av Marcus Brandáo de Vargas. Kungsör släpptes sedan tillbaka in i matchen och reducerade till 5–4 på övertid i matchens absolut sista chans.

Örebro Syrianska IF – Kungsör BK 5-4(3-2)

Rodrigo Germano Da Silva Ramos 1-1 11
Marcus Brandáo de Vargas 2-1 17
Diego Pereira Valviesse 3-2 37
Diego Pereira Valviesse 4-2 47
Marcus Brandáo de Vargas 5-2 52