Örebro Syrianska stod för en mycket bra insats när laget besegrade  Adolfsberg IK på ett soligt Lugnets IP. Örebro Syrianska spelar division 3 även nästa säsong. Det står i praktiken klart efter att laget besegrat Adolfsberg med 2–1 (2–0). Brasseduon firade stora triumfer och svarade för lagets resterande målskörd.

Örebro Syrianska satte i högsta växeln redan från start och ledningsmålet lät inte vänta på sig, Jean Hugues Blondé starta upp ett anfall, han hittar Marcus Brandáo de Vargas som enkelt runda av målvakten och stänka in den 35:e matchminuten 0-1. 2-0 kom ganska efter i den 38 matchminuten bar brasiliansk stämpel då skyttekungen Diego Pereira Valviessa höll sig framme och lobbade över Adolfsberg målvakten.

i andra halvlek bjöd Örebro Syrianska in Adolfsberg i matchen som inte hade något alls i första halvlek. Örebro Syrianska skapade ändå riktigt heta chanser, som kunde leda till ett 3-0 mål. Istället gör Adolfsberg ett reducerings 1-2 genom ett snöpligtmål där spelarna ligger och sover. Men Adolfsberg var inte långt ifrån att kvittera, men våra försvarare var vakna och kunde med glädje rädda ännu en tre poängare.

Adolfsberg IK – Örebro Syrianska 1-2 (2-0)
Marcus Brandáo de Vargas 0-1 35
Diego Pereira Valviessa 0-2 38
Jonas Gustafsson 1-2 64