Under lördagsmorgon spelade Örebro Syrianska träningsmatch mot division 4-laget Sköllersta IF. Siffrorna blev 2-0 till Örebro Syrianskas favör.

Syrianska inledde matchen bra och borde ha gjort 2 mål redan efter femton minuter. Första målet kom från Johannes Kaya som i matchens 38:e minut sköt ett välplacerat skott . på grund av många skador och några som villade hade inte Örebro Syrianska några avbytare. Men första halvlek slutade med 1-0 då Örebro Syrianska hade för det mesta bollen.

I andra halvlek blev det till och från lite svårt att spela då regnet bokstavligt talat vräkte ner. Det kom dock av sig ganska snart och snart började man rulla boll igen. I Syrianska har man nu börjat hitta rätt i spelet och positionerna vilket resulterar i många fina anfall, med bud på en del mål. Det vill sig ändå inte riktigt, men ett mål till lyckas man göra då Zeid Yasin är påpassligt framme efter ett inspel från kanten. 2-0 i matchens 70:e minut blir också slutresultatet. Annars hade Sköllersta ett fint tillfälle att reducera i slutet av matchen.