Örebro Syrianska gjorde inte sin bästa match hittills under året, samt årets andra förlust när Lsw IF från Motala stod för motståndet. Hemmalaget besegrade Örebro Syrianska med 3-1.

Matchen inleddes med ganska tillknäppt spel från båda lagen och inga riktiga målchanser skapades. Men trots det lyckades Örebro Syrianska ta ledningen med 0-1 genom Marcus Brandao de Vargas. Lsw IF kom snabbt tillbaka och kunde reducera till 1-1 innan halvtids villan. Men även fick Örebro Syrianska Daniel de Melo Pires efter tre minuter spel rött kort.

I början på andra halvlek hade Syrianska spelarna börjat tappa sitt fina spel man hade i första. Men Lsw tog över ju mer matchen gick och kunde ta ledningen med 2-1 och samt kunna gå besegrade från dagens match med 3-1, ett mycket rättvist resultat.