Örebro Syrianska spelade 1-1 över IFK Ölme när lagen träningsspelade. Diego Pereira Valviesse gjorde 1-0 i en annars bra första halvlek. I den andra halvleken hade Örebro Syrianska bättre spel och tempo. Men Ölme reducerade med ett mål i andra halvlek då slutresultatet blev 1-1.

Matchinledningen tillhörde dock Örebro Syrianska. Redan efter knappa tio minuter har man chanser som inte leder någon vart. Örebro Syrianska får  upp speltempot och först efter drygt tjugo minuters spel blir också matchens första mål från Diego Pereira Valviesse 1-0 då han gör en halv cykel spark. Ledningen står sig till halvtidsvilan.

Efter paus ökar Örebro Syrianska passningstempot  och trycker tidigt tillbaka IFK Ölme. Tio minuter in i halvleken får Zeid Yasin som spelade offensiv mittfältare en jättechans på passning från Ala Mohammed, men skött åt sidan. Men efter ett par rader målchanser från Örebro Syrianska ,blir Ölme spelare fri spelad och trycker in en reducering 1-1. Efter målet höjde Syrianska upp sig för att hitta ett vinst mål, men i slut minuterna får Diego Pereira Valviesse en passning av Zeid Yasin som leder till stolpträff innan slutsignalen.