Det var en match med två ansikten och massor av dramatik, när IFK Eskilstuna gästade Örebro Syrianska i den näst sista träningsmatchen för året. Matchen slutade 0-0 efter flertal målchanser.

Den första halvleken börja bra för Örebro Syrianska då man hade för det mesta boll och hade även kontroll på IFK Eskilstuna. Örebro Syrianska tog kommandot direkt i matchen och skapade en mängd målchanser. I slut minuterna från första halvlek skapade Marcus Brandáo de Vargas ett super läge som leder till Diego Pereira Valviesse som sedan leverera tillbaka till Marcus Brandáo de Vargas som står framför målvakten och som missar bollen helt pga att han trodde att domaren hade blåst.

I den andra halvlek fortsatte Örebro Syrianska sitt fina spel. Örebro Syrianska hade två solklara straffar som inte domaren reagerade på och lätt spelet fortsätta. IFK Eskilstuna hade ett fint och hårt skott mot Nicola Perovic stolpe som inte ledde till någon vart. Örebro Syrianska gjorde ett par byten i andra halvlek, en av dem va Adad Hanna som på några minuter hann skapa två heta målchanser.

Örebro Syrianska IF – IFK Eskilstuna 0-0 (0-0)

Arena: Karlslunds Arena