Högerbacken Adad Hanna gör sin tredje säsong i Örebro Syrianska och tillför mycket i backlinjen både defensivt och offensivt. Under fjolåret var han mestadels skadad, men är tillbaka nu på allvar och har visat god form på försäsongens träningsmatcher. Premiär imorgon mot Karlstad BK och försäsongen tar slut.

Hur känns det i kroppen innan hemmapremiären mot Karlstad?
– Det känns bra i kroppen, jag är i bra fysisk form och har inga skavanker.

Känner du av några premiärnerver?
– Nej inte alls, det gäller bara att fokusera och slappna av. Jag försöker ta det som vilken match som helst. Än så länge känner jag inte av några premiärnerver, men det kanske ändras när det närmar sig matchstart.

Det sägs att det är väldigt svårt att möta en nykomling i premiären, genom åren har etablerade lag åkt på en och annan näsbränna. Vad tycker du?
– Det är samma sak här, vi måste ta Karlstad BK som vilket lag som helst oavsett om dem är nykomlingar eller inte. Vi får absolut inte underskatta dem och det spelar ingen roll när man möter dessa nykomlingar under serien. Vill vi vara med och kriga i toppen så måste vi vinna mot tippade bottenlag respektive topplag.

Hur ser du på konkurrensen?
– Det är alltid bra med konkurrens i laget för att motivera sig till en position och träna hårdare för att bli uttagen. Några spelare har kommit tillbaka från skador och nyförvärven för i år ser heta ut, så det finns många bra spelare på varje position och det gäller att prestera på träningar och matcher för att få speltid.

Var vill du helst spela?
– Högerback, det är den positionen jag spelat på i tre säsonger i Örebro Syrianska, men jag kan nästan spela på varenda position, förutom målvakt. Jag tror att jag blir mer offensiv i år och det är så jag vill spela, offensiv högerback. Det är därför Lars Lagerbäck ser mig som en joker till EM 2008, ha ha. Nej men det är extra kul nu när Melke Alan ändrat lagets spelsystem, det har funkat bra i dem flesta träningsmatcherna och spelarna har gott förtroende för systemet.

Vad vill du hälsa nya klacken Gefe Fans?
– Det låter väldigt kul med en ny klack och vi spelare hoppas få uppleva en härlig stämning på läktaren. Hoppas även att fansen stöttar oss till det yttersta och hjälper oss under medgång och motgång.

april 19, 2008

241 comments on “Tredje säsongen för Adad Hanna

 1. Thanks for your publication. What I want to say is that when evaluating a good internet electronics go shopping, look for a internet site with comprehensive information on critical factors such as the level of privacy statement, basic safety details, payment procedures, and various terms as well as policies. Continually take time to look into the help as well as FAQ areas to get a far better idea of what sort of shop performs, what they are able to do for you, and how you can use the features.

 2. [url=https://amoxilforsale.best/#]amoxicillin discount coupon[/url] generic for amoxicillin

 3. [url=https://buynolvadex.store/#]what is tamoxifen used for[/url] tamoxifen and osteoporosis

 4. [url=https://stromectoltrust.com/#]stromectol 12 mg tablets[/url] stromectol 3mg tablets

 5. [url=https://pharmacyizi.com/#]best ed medication[/url] tadalafil without a doctor’s prescription

 6. [url=https://pharmacyizi.com/#]comfortis without vet prescription[/url] best over the counter ed pills

 7. [url=https://canadiandrugs.best/#]pet antibiotics without vet prescription[/url] legal to buy prescription drugs from canada

 8. [url=https://allpharm.store/#]canadian pharmacies shipping to usa[/url] best online pharmacy

 9. [url=https://allpharm.store/#]overseas pharmacy forum[/url] no prescription online pharmacy

 10. [url=https://canadiandrugs.best/#]meds online without doctor prescription[/url] best canadian online pharmacy

 11. [url=https://canadiandrugs.best/#]ed drugs online from canada[/url] prescription without a doctor’s prescription

 12. [url=https://stromectolbestprice.com/#]ivermectin for humans dosage[/url] how to use ivermectin pour on for cattle

 13. [url=https://medrxfast.com/#]canadian online drugstore[/url] dog antibiotics without vet prescription

 14. [url=https://medrxfast.com/#]cat antibiotics without pet prescription[/url] non prescription erection pills

 15. [url=https://medrxfast.com/#]sildenafil without a doctor’s prescription[/url] pain medications without a prescription

 16. [url=https://medrxfast.com/#]pain meds without written prescription[/url] how to get prescription drugs without doctor

 17. [url=https://sildenafil.pro/#]can i buy sildenafil over the counter in canada[/url] buy sildenafil 200mg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *