Usel inställning och en idiotisk utvisning kostade Örebro Syrianska matchen i söndagens division 3-premiär mot Karlstad BK på Behrn arena. 1–2 (0–1) blev siffrorna.

– En riktigt usel insats. Jag är väldigt besviken, främst på killarnas dåliga inställning. Ingen organisation, ingen koncentration, säger tränaren Melke Alan.
Karlstad tog ledningen efter tio minuter, lagets första anfall resulterade i ett snyggt mål av Kenny Sandström. Syrianska fick ingen ordning alls på spelet i första halvlek. Lite bättre i andra, och jakten på kvittering blev intensiv. Men i 80 minuten delade Jacob Cicek ut en ful eftersläng sedan han själv fått frispark. Rött kort, och i anfallet efter kontrade Karlstad in 2–0.
– En utvisning som inte går att försvara. Han sänker laget med det uppträdandet, säger Alan.
David Gulec fick till en reducering några minuter senare, men längre kom inte Syrianska. Godkänt endast till mittfältets Razak Ouro-Nimini och Daniel Kaya som slet hårt.