Ett Örebro Syrianska förlorade med 1-0  i bortamötet med Köping FF. Målet kom i den 87 minuten. Därmed har Örebro Syrianska inkasserat säsongens andra förlust.

Örebro Syrianska började matchen på bäst sätt och satte Köping FF på stora problem att få igång på deras spel. Örebro Syrianska hade ett par farliga hörnor och frisparkar men ändå ett par riktigt farlig målchanser.

Köping FF fick i den andra halvleken jämnas spelet ut lite grann men Örebro Syrianska har grepp på om hela matchen. Ändå blev slutet bittert. Köpings målvakt slog en av sina långa utsparkar som pressade Syrianskas Antonio Louise Emilia att slå ut bollen till inkast. Inkastet skarvades till en friställd Mikael Drozdjibob som nickade in segermålet i 87:e minuten.

Köping FF Örebro Syrianska IF 1-0 (0-0)
Mikael Drozdjibob 1-0 87