Örebro Syrianska vann övertygande mot IFK Ölme med 2-1 (0-0) efter en glimrande första halvlek. Både Diego och Alaa Mohammad noterades för varsitt mål i säsongens andra raka vinst, där båda framspelades av Adad Hanna

Det var Örebro Syrianska som inledde matchen piggast och kontrollerade matchen. Syrianska fortsatte att pressa och spela sitt fina spel som dem aldrig förr gjort. Adad Hanna fick till ett farlig långskott som målvakten gjorde en kvalificerad räddning. Det var även hårda närkamper och mycket fullt spel från båda hållen. Örebro Syrianska hade mängder av chanser och borde gått till paus med en klar ledning.

Det var målöst ända till 56:e minuten då Adad Hanna slår en fin frispark som går till Diego Pereira Valviesse som nickskarvade in det i mål. Örebro Syrianska fortsatte att pressa på Ölme med sitt fina spel som ledde till farliga målchanser. Ölme var helt ofarliga förutom på fasta.
Ölme kvitterade drygt tio minuter senare efter att viss kalabalik uppstått i Örebro Syrianskas försvar. Med en man kort i andra halvlek lyckades Adad Hanna bryta Ölmes kontring och spela fram Alaa Mohammad till ett friläge mot målvakten som han förvaltade mycket säkert.

Örebro Syrianska IF – IFK Ölme 2-1 (0-0)
Diego Pereira Valviesse 1-0 56
Tony Sjögren 1-1 65
Alaa Mohammad 2-1 80

Arena: Örnsro IP