Örebro Syrianska går från klarhet till klarhet. I går spelades sjätte omgången, där Örebro Syrianska tar sin tredje raka vinst utan förlust när topplaget IFK Örebro besegrades med 0-2 borta på Brickebakens IP.

Hetast av lagen i första halvlek var solklart Örebro Syrianska, som hade dem vassaste chanserna.
Jean Hugues Blondé hade den hetaste läget att sätta ditt ettan då han skruvade med ytterdojan mot det vänstra krysset, men målvakten lyckade göra en fantastiks räddning. För IFK del var det mest kretsad på att köra lång bollar på sina anfallare som inte lyckades skapa något alls.

Andra halvlek kan delas in i två delar, en inledande händelsefattig del, där Örebro Syrianska mest låter tiden göra jobbet medan IFK Örebro allt mer tappar i intensitet, samt stor skillnad på spelet jämte mot första halvlek. Vilket sedermera bäddade för en kavalkad av Örebro Syrianska chanser i matchavslutningen.
Högerbacken Adad Hanna kunde nicka in det första målet efter bara två minuters spel in i andra halvlek 0-1. Örebro Syrianska tog över spelet efter målet men fick Anel Murtic utvisad 15 minuter in i andra halvlek. Utvisningen bäddade för att IFK Örebro skulle komma tillbaks i matchen och visst skapades några chanser. På övertid revs Zaid Yasin ned i straffområdet. Den IFKspelaren visades ut och brasilianaren Marcus Brandáo de Vargas gjorde inte något misstag. Han dunkade upp bollen i nättaket 0-2.

IFK Örebro – Örebro Syrianska IF 0-2 (0-0)
Adad Hanna 0-1 47
Marcus Brandáo de Vargas 0-2 89

Arena: Brickebakens IP