Igår började Viva World Cup 2008 i Gällivare för Aramean Suryoye och Örebro Syrianskas Jakob Cicek och Daniel Kaya. På onsdag är det äntligen är dags för den första matchen och Samiland står för motståndet. Kurdistan har redan inlett öppningsmatchen av Viva World Cup och matchen slutade 2-2 i en ganska jämn match.

– Stämningen är på topp och man väntar bara på att det ska komma igång på allvar. När vi spelar mot varandra smäller det ordenligt i närkamperna. Alla vill visa upp sig. Men det som är så konstigt är att det aldrig blir mörkt här. öppningsmatchen möter man de, Samiland som spelade 2-2 mot kurderna. Det kommer bli tufft, men inte alls omöjligt att vinna. Vi vill ju ha en bra start på turneringen. Det är alltid lättare att jobba i medvind än i motvind, berättar Jakob och Daniel.

Mer Info besök: http://www.vivaworldcup.info

juli 8, 2008

31 comments on “Rapport 1 Daniel & Jakob: Viva World Cup 2008 i Gällivare

  1. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is fantastic blog. An excellent read. I will definitely be back.

  2. [url=https://buylipitor.store/#]buy lipitor with mastercard[/url] lipitor 10mg price singapore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *