Elias Chabe gjorde sin debut för Örebro Syrianska då han blev inbytt i matchen mot Ösk Ungdom och det syntes att han trivdes att få komma in i en riktig match igen.
 Det känns hur bra som helst att vara tillbaka, säger Elias Chabe 

Hur är känslan att vara tillbaka på träning och match?
 Det känns hur bra som helst att vara tillbaka, går inte att beskriva med ord hur mycket jag har saknat fotbollen. Fick göra comeback mot ÖSK när jag hoppade in en kort stund på slutet och det kändes bra, nu hoppas jag på ännu mer speltid. 

Berätta hur du upplevde läget, när du var borta från fotbollen?
 Det var en väldigt tuff tid, från att ha spelat fotboll varje dag hela livet till att inte få spela alls, det var väldigt jobbigt. Det jobbigaste var nog att jag var på väg uppåt när skadan skedde. 

Tycker du att det var svårt att hitta rätt till fotbollen efter flera månaders frånvaro?
 Det har faktiskt varit mycket svårare än vad jag trodde, jag har inte spelat på över ett år så för varje träning som går så blir jag bättre och bättre. Självklart är det fortfarande lite svårt att hitta tillbaka till tempot och den rätta tajmingen men det kommer med tiden. Just nu efter någon månads träning så känns det bra, det enda som oroar är psyket, man tänker alltid 2-3 sekunder extra om man ska gå in i en närkamp eller inte.
                
 
Vad har du att säga om veckans motståndare IF Eker Örebro?
 Vet faktiskt inte så mycket om Eker förutom att dem ligger sist i serien, tror vi vann senast med något mål, spelar vi som vi ska så bör vi vinna med några måls marginal. 

Vad tror du om Örebro Syrianskas chanser i år?
 Skulle man kolla spelare för spelare i hela serien så hade vi vunnit serien utan problem, mer än hälften av truppen hade platsat i ett div. 2 lag, men fotboll är en lagsport och så länge vi inte spelar som ett lag vet jag inte vad jag ska tro. Börjar vi spela som ett lag kan vi lika gärna gå upp. 

Hur blir det mot Eker, får du starta matchen?
 Haha, eftersom jag har bäst skott på träningarna så är det klart att jag ska starta.

augusti 12, 2008

16 comments on “Elias Chabe redo att ta chansen mot Eker

  1. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

  2. The next occasion I read a weblog, I’m hoping that it doesnt disappoint me around brussels. After all, It was my choice to read, but I just thought youd have some thing fascinating to express. All I hear is really a number of whining about something that you could fix when you werent too busy searching for attention.

  3. [url=https://zithromaxforsale.shop/#]average cost of generic zithromax[/url] zithromax capsules 250mg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *