Örebro Syrianska har i morgon chansen att avancera i tabellen. Då krävs seger mot Arboga Södra som i sin tur är ett topp lag.
Arboga ska vara bra på att göra mål därför ska vi försöka hindra dom för en andra gång att inte göra något mål på oss, säger David Gulec. 

David, hur har snacket kring Arbogamatchen gått inom laget?
Vi har lovat varandra och komma till match med samma inställning som senaste hemma matchen och därmed ta hem alla tre poängen. Det här är en nyckelmatch för resten av säsongen. 

Utifrån den analysen, har ni anpassat träningen och match efter det under veckan?
– Vi har fortsatt träna på vår grundide. Det vårt lag förespråkar är ett tempofyllt passningsspel samt en stark defensiv där alla jobbar för laget.Vi ska fortsätta rulla runt bollen med bra tempo och tålamod. Passar man runt bollen inom laget slipper man att jaga efter den och det är vad vi vill ha.  

Vad har du att säga om morgondagens motståndare Arboga Södra?
– Arboga ska vara bra på att göra mål därför ska vi försöka hindra dom för en andra gång att inte göra något mål på oss. Det krävs fokus och uppoffrande spel från alla i laget. Det är viktigt att jobba för varandra och krympa ytorna i defensiven.   

På Örnsro IP  fick ni bara 0-0 genom att ni dominerade matchen helt. Har de ändrat något i sitt spel sen dess?
– Det har vi inte gått igenom och tagit än. Den informationen tar tränarna upp innan match under taktiksnacket. Samtidigt är det en ny match och nya förutsättningar, historia är historia.

Örebro Syrianska vill förstås ta samtliga poäng i morgon. Vilken är nyckeln till seger?
– Att alla kommer till matchen med en bra inställning och att vi tror och följer lagets spelide.Vi alla måste dra åt samma håll då det är ett bra lag vi möter men samtidigt vet vi att vi kan vinna mot alla lag i serien när vi får spelet att stämma.

augusti 15, 2008

2 comments on “David, Omställningarna viktiga

  1. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and web and this is actually annoying. A good site with exciting content, that’s what I need. Thanks for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

  2. I do agree with all the ideas you have offered to your post. They are very convincing and can definitely work. Still, the posts are very quick for beginners. Could you please extend them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *