Onsdagens stora vinst hemma mot IF Eker Örebro är det dags igen för en tuff bortamatch. För motånden väntar serieledaren Arboga Södra IF. Senast man mötes var på Örnsro IP då Örebro Syrianska dominerade matchen men kunde inte ta tre poäng matchen slutade oavgjort 0-0.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska fick en kanonstart på derbymatchen mot IF Eker Örebro och hade redan efter 2 minuters spel gått upp till en 1-0-ledning. Hemmalaget körde över tabelljumbon fullständigt och kunde tillslut vinna med hela 4-0 sedan fyra olika målskyttar skrivit in sig i protokollet.

Arboga Södra IF
Inför seriens klart bästa publiksiffra på Köpings IP, 1 525 åskådare,  vann Arboga Södra seriefinalen mot Köping FF. Matchen slutade 0-1 och segermålet gjorde Thomas Giourgas i slutet av första halvlek.